Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bryan Iliohan is geselecteerd bij de beste spelers van Amerika

Bryan Iliohan is na zijn indrukwekkende optreden van afgelopen week geselecteerd tot het Men’s National Team of the Week van College Soccer News. Zij selecteren wekelijks de beste spelers en maken hier een team van. Afgelopen week was Bryan daar een van en wist hij een plekje te veroveren in het team van de week.

In het artikel wat we gisteren publiceerde was al te lezen dat hij uitgeroepen was tot Offensive Player of the Week in de Western Athletic Conference. Hij liet ziet wat hij waard was in de wedstrijd tegen Incarnate Word en wist voor zijn team een overwinning over de streep te trekken. Nu zijn zijn prestaties opnieuw beloond met een plekje in het nationale elftal van de week, samengesteld door College Soccer News. Hij scoorde twee keer in de met 2-1 gewonnen wedstrijd waardoor het niet gek is dat hij behoort tot de beste spelers van de week. Het is toch wel een enorme prestatie om bij de beste college voetballers van de hele VS te behoren. Chapeau Bryan!

Wij willen Bryan hartelijk feliciteren met deze uitzonderlijke prestatie!
Keep up the good work!

Klik hier om het artikel van gisteren te lezen waarin ook Bryan’s doelpunten te zien zijn.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.