Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Britt Kabo sleept drie awards binnen na kampioenschap

Britt Kabo werd afgelopen weekend met Coker Conference Champion. Ze versloegen Queens in de finale van de SAC Championship. Britt behaalde naast het kampioenschap nog drie individuele prijzen binnen. Ze is geselcteerd voor het All Conference team, All Tournament team en Tournement Most Valuable Player.

Op basis van haar prestaties in het reguliere seizoen is Britt geselecteerd voor het All Conference Team. Britt scoorde dit seizoen 7 treffers. Hiermee stond ze op de derde plek op de topscorerslijst. Qua assists stond Britt op een knappe gedeelde tweede plek, met drie assists.
Aanvallend liet Britt dit seizoen haar kwaliteiten zien en haar dominantie voorin. Britt scoorde in totaal 17 punten (7×2 punten voor de doelpunten, 3×1 punt voor assists) en loste 27 schoten richting het doel van de tegenstanders.

Tijdens het Championship Tournament zette Britt deze goede lijn voort. Ze werd geselecteerd in het All Tournament team, waardoor ze bij de beste speelsters van het eindtoernooi hoorde. Dit was echter niet alles, want Britt werd ook bekroond tot MVP, dus meest waardevolle speelster tijdens het toernooi. Dit is een ontzettend knappe prestatie van Britt en bewijst hiermee haar waarde voor de Coker Cobras.

 

Gefeliciteerd Britt!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.