Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Britt Kabo haalt meerdere awards binnen!

Britt Kabo is verkozen tot South Atlantic Conference Freshman of the Year, oftewel de beste nieuwkomer van de conference. Een hele knappe prestatie van Britt, maar dit was niet de enige award die Britt kreeg, want ze werd ook gekozen in het First Team All-Conference. En als kers op de taart werd Britt ook nog verkozen tot student-athlete van de maand bij haar school Coker University. Een absolute topweek dus voor Britt.

Britt Kabo is bezig aan een super seizoen waar ze meer dan terecht voor beloond is met verschillende awards! Britt, aanvalster bij de Coker Cobra’s, liet dit seizoen acht keer het netje bollen en was daarnaast maar liefst tien keer aangever van een doelpunt. Dit leverde haar een totaal op van 26 punten. Met haar totale puntenscore en het aantal assists leidt ze de klassementen van haar team. De topscoorderstitel moet ze delen met iemand, maar het is wel duidelijk dat Britt mega belangrijk is geweest dit seizoen! Kijkend naar de conference klassementen, heeft Britt het ook heel goed gedaan. Qua assists is ze de beste geweest dit seizoen. Op het gebied van goals kwam ze op de 7e plek uit en in het puntenklassement is ze derde geworden. Heel knap!

Gamewinners

Op 23 oktober werd Britt verkozen tot Offensive Player of the Week in de SAC Conference door haar goede spel van die week, maar eigenlijk vinden wij wat Britt twee weken daarvoor presteerde veel specialer. Op 6 oktober nam Coker University het op tegen Pace en op 7 oktober was Molloy de tegenstander. In beide wedstrijden liet zich Britt op een bijzondere manier gelden, want tweemaal in twee dagen was Britt verantwoordelijk voor de gamewinner, oftewel het winnende doelpunt. Mede door alle belangrijke goals en assists van Britt heeft Coker University een redelijk goed seizoen gedraaid. Er werd meer gewonnen dan verloren, dus dat is positief. Britt was toch wel lichtpuntje met haar prestaties.

Het lukte Britt dit seizoen om een hattrick aan assists te maken tegen Belmont Abbey, die wedstrijd scoorde Britt tussendoor ook nog een goaltje in de 6-1 gewonnen wedstrijd. Al met al een heel mooi seizoen voor Britt, een hele knappe prestatie om twee awards binnen te slepen in je eerste seizoen. Daarnaast won Britt ook nog een week-award en een award voor beste student-athlete van de maand oktober op haar school.

Coker University heeft zich niet geplaatst voor de conference finals, dus het seizoen zit erop voor Britt en haar team, maar Britt kan persoonlijk terugkijken op een mooi seizoen!

Wil je meer lezen over andere award-winnaars, houd dan onze website goed in de gaten, want er zullen nog genoeg artikelen volgen!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.