Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Britt Kabo en Bram Kaarsgaren gekozen voor het Preseason All-Conference Team

Britt Kabo en Bram Kaarsgaren zijn geselecteerd voor het team van het seizoen in de competitie waar ze in uitkomen. Ze spelen beide in de South Atlantic Conference (SAC). Britt vertegenwoordigt de Coker Cobra’s, het hockeyteam van de Coker University in South Carolina. Bram speelt voor de Carson-Newman Eagles, in het voetbalteam van de Carson-Newman University in Tennessee.

 

 

Britt heeft een uitstekend seizoen gespeeld afgelopen jaar. Dit is beloond met een plek in het Preseason All-Conference Team. Het talent uit Maarssen begon in 14 van de 15 wedstrijden die de Cobra’s speelde. In deze wedstrijden was ze goud waard want de verdediger maakte maar liefst 8 goals en was goed voor 12 assists. Ook werd ze uitgeroepen tot SAC-verdedigede speler van de week van 14-20 oktober en eindigde ze tweede in de divisie met het gemiddelde aantal assists per wedstrijd (0,80). Ze ontving vorig seizoen al meerdere titels vanwege haar prestaties zoals Freshman of the Year. Dat ze nu gekozen is tot het Preseason All-Conference Team is de kers op de taart.

 

 

Bram heeft eveneens een geweldig seizoen gedraaid bij de Carson-Newman Eagles. De 20-jarige Bosschenaar is geselecteerd als doelman voor het All-Conference Team. Wat eigenlijk betekent dat hij is verkozen tot beste speler van de competitie op zijn positie. Na zijn debuutseizoen (2019) werd hij ook al geselecteerd vanwege zijn uitstekende prestaties. Hij startte 15 keer in de 16 wedstrijden die hij speelde. Hierbij werd 9 keer gewonnen, 4 keer gelijkgespeeld en slechts 3 keer verloren. Hij eindigde derde in de competitie met het aantal reddingen die hij maakte (71). Ook heeft hij het record van dat seizoen wat betreft reddingen in één wedstrijd, namelijk 10 (cruciale) reddingen in een wedstrijd die met 2-1 werd gewonnen van Queens op 5 oktober. Hij werd dat seizoen twee keer verkozen tot verdedigende speler van de week in de competitie, wat erg zeldzaam is!

Wij feliciteren Britt en Bram en wensen jullie heel veel succes met het aankomende seizoen!

Britt start het seizoen met de Cobra’s op dinsdag 16 februari tegen Mount Olive.
Bram speelt zaterdag 13 februari zijn eerste wedstrijd tegen de Belmont Abbey Crusaders.

Naar aanleiding hiervan werd Bram geïnterviewd door de school. Je vindt het interview hieronder:

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.