Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bram Voskuilen verlaat Heerenveen voor de Bears

Bram Voskuilen verlaat Heerenveen voor de Bears

Bram Voskuilen zal dit jaar de overstap gaan maken van VV Heerenveen naar Shawnee State. Hij verlaat het noorden van Nederland voor Ohio.

 

Bram begon op zijn vijfde met voetballen bij VV Heerenveen. Hier heeft hij de hele jeugd doorlopen. Toch komt er nu een einde aan zijn tijd bij de club. Hij verruilt zijn jeugdclub voor Shawnee State.

Bram gaat spelen voor de Bears. Hier komt hij terecht in een team waar op dit moment 6 Nederlanders spelen. Bram gaat samen met Thierry van den Bergh de defensie vormen voor doelman Bas Markus.

Vorig seizoen verdiende twee spelers van Shawnee State een All-Conference award. Bram komt dus in een goed team terecht, vol met Nederlanders. Hierdoor zal aanpassen geen probleem zijn voor Bram.

Met Bram haalt Shawnee State een goede verdediger in huis. Bram staat bekend om zijn snelheid en passtechniek. Meevoetballen is voor hem geen probleem en zal echt een toegevoegde waarde zijn voor Shawnee.

 

Wij wensen Bram veel succes en plezier in Amerika! Geniet ervan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.