Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bram Kaarsgaren tweede keer oprij in All Conference Team

Bram Kaarsgaren is voor tweede keer oprij geselecteerd in het All-SAC eerste team. Dit bekent dat hij twee jaar oprij bij de beste 11 spelers hoort uit de South Atlantic Conference. Maar ook betekent het dat hij twee jaar oprij de beste keeper is uit de SAC.

Hiermee is Bram de eerste Carson-Newman keeper die twee jaar oprij geselecteerd wordt voor het All-SAC First Team. Daarnaast is Bram ook pas de derde keeper die dit voor elkaar krijgt, over het hele programma gezien.

Bram werd dit seizoen in negen wedstrijden maar twee keer gepasseerd. Mede door Pim Janssens, die onderdeel uit maakt van deze sterke defensieve linie. Verder heeft hij een indrukwekkend reddingspercentage met 92%. Dit is het hoogste percentage van de Conference. Ook heeft Bram het laagste aantal doelpunten tegen per wedstrijd, namelijk 0.22 goals per game. Met zijn twee tegendoelpunten staat hij op een tweede plek wat betreft goals tegen. In totaal maakte Bram 22 reddingen dit seizoen.

Dit zijn mooie cijfers en wij vinden het dan ook meer dan terecht dat Bram deze award heeft ontvangen.

Bram is ook voor de tweede keer oprij uitgeroepen tot SAC Defensive Player of the Week. Hij hield opnieuw een clean sheet en pakte daarmee opnieuw de award voor beste defensieve speler van de South Atlantic Conference. Bram pakte in totaal 3 van de 8 Defensive Player of the Week awards tot nu toe binnen zijn conference. Een ontzettend knappe prestatie!

Proficiat Bram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.