Stories

Terug naar het overzicht
Awards Highlights

Bram Kaarsgaren pakt tweede Defensive Player of the Week award

Bram Kaarsgaren pakt voor de tweede keer dit seizoen de titel ‘Defensive Player of the Week’. De Nederlandse keeper is door zijn prestaties verkozen tot de beste defensieve speler in de South Atlantic Conference.

Bram verdiende deze award op basis van zijn prestaties in de wedstrijd tegen Tusculum. De doelman van Carson Newman hield de nul in een met 3-0 gewonnen wedstrijd. Het was toen zijn derde clean sheet op rij. Momenteel staat Bram op vier clean sheets op rij. Omgerekend zijn dit 360 minuten zonder tegengoal. Een knappe prestatie!

Bram heeft dit seizoen in 7 wedstrijden 627 minuten gespeeld. Hierin kreeg hij maar 2 tegen goals en hield hij in totaal vijf keer zijn doel schoon. Zijn reddingspercentage is ook sterk, namelijk 89%. Verder maakte Bram in totaal dit seizoen al 17 reddingen en is zijn gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd maar 0.29.