Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bram Kaarsgaren pakt All-Conference awards!

Bram Kaarsgaren pakt All-Conference awards!

Bram Kaarsgaren is een zeer bekende naam bij de South Atlantic Conference. Hij spaart namelijk persoonlijke en All-Conference awards.

De keeper van de Carson Newman Eagles mag nog twee awards toevoegen aan zijn collectie. Hij is namelijk uitgeroepen tot SAC Defensive Player of the Year en hij heeft een plek bemachtigd in het All-Conference First Team. Dit is alleen niet de eerste keer voor Bram. Het is namelijk al het derde jaar op rij dat Bram onderdeel is van het All-Conference First Team! Gedurende het seizoen heeft Bram ook nog twee persoonlijke awards gewonnen. Hij is namelijk ook nog twee keer verkozen tot Defensive Player of the Week, wat ook een record is in de geschiedenis van Carson Newman!

De Carson Newman Eagles dit seizoen kampioen geworden in het reguliere seizoen. Mede door het goede verdedigende werk van Bram en de achterste linie hebben ze dit kunnen bewerkstelligen.

Kort bij elkaar samengevat; Wat een geweldige prestaties! Bram, wij zijn ontzettend trots op je!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.