Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bram Griever is de nieuwste aanwinst van de Quincy University Hawks

Bram Griever is de nieuwste aanwinst van de Quincy University Hawks

In de herfst van 2021 zal volleyballer Bram Griever de overstap gaan maken. Hij verruilt VC Landgraaf in Limburg voor Quincy University in Illinois. Bram zal als een echte Hawk sport en studie gaan combineren bij Quincy University.

 

Bram begon zoals haast elke atleet bij zijn lokale club. In zijn geval was dit volleybalclub SIttardia in Sittard. Griever bleek een getalenteerde jongen en mocht van 2014 tot en met 2017 meetrainen in het Regionaal Trainingscentrum.
Griever wist met de O14 en O16 kampioen te worden in de eerste klasse en hoofdklasse jeugd. In 2016-2017 werd dit beloond met het mee trainen en spelen van wedstrijden in het heren team, dit ondanks dat Griever nog een jeugdspeler was. In seizoen 2017-2018 speelde hij zijn trainingen en wedstrijden vast in het eerste of tweede herenteam.
In 2018-2019 wist Bram de 4e plaats in de promotieklasse te behalen met het eerste team van Sittardia. Bram zijn prestaties gingen niet onopgemerkt en met ingang van seizoen 2019-2020 liet hij zijn jeugdliefde Sittardia achter zich om bij VC Landgraaf te gaan spelen in de tweede divisie nationaal.

Bram is een grote kerel van ruim 1.93 meter lang. Hij is binnen het veld erg sterk in passing en blokkeren van ballen. Hij neemt graag het voortouw, en doet dit doorgaan erg goed. Ook zijn enorme wil om altijd te winnen werkt enorm in zijn voordeel en maakt hem een fijne en betrouwbare teamgenoot!

 

Het Quincy University Hawks heren volleybalteam hoopt met Bram als versterking meer wedstrijden te gaan winnen en mee te kunnen gaan strijden voor de prijzen, er wordt dus gehoopt dat Bram met zijn skills het team een niveau hoger zou kunnen tillen. Voor Bram is dit alleen maar een leuke uitdaging! Quincy staat in het algemeen ook vrij bekend om het fantastische publiek. Het volleybalteam speelt maar zelden in een mager gevulde sporthal en de sfeer bij Quincy is altijd goed.
Quincy University is een universiteit gelegen in Quincy, Illinois en is opgericht in 1860. De universiteit heeft zo’n 1200 studenten uit 16 verschillende landen. De stad Quincy heeft 41000 inwoners, wat het stadje een erg gezellige en warme uitstraling geeft. Wel is de stad groot genoeg om te beschikken over alles dat je je maar kan wensen.

 

Wij wensen Bram heel veel succes met zijn voorbereidingen, en heel veel plezier in Amerika

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.