Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bram Kaarsgaren is ALL SAC Defensive Player of the Week

Bram Kaarsgaren is ALL SAC Defensive Player of the Week

Nadat Bram in de wedstrijd tegen Limestone op 19 februari de nul wist te houden is hij in de conference verkozen tot verdedigende speler van de week. De doelman van het Carson Newman herenvoetbalteam blonk uit in de wedstrijd tegen de Limestone University Saints. De wedstrijd eindigde zonder winnaar in een 0-0 gelijkspel. Bram kreeg in de wedstrijd drie schoten op doel tegen die hij allemaal wist te stoppen. Het is de derde keer in zijn carrière dat hij deze onderscheiding heeft mogen ontvangen. De laatste keer was op 15 oktober 2019.

 

Het was het eerste clean sheet van het seizoen voor de ploeg uit Tennessee. Bram staat nu op de achtste plaats in programma historie van de school met het aantal clean sheets. De laatste keer dat de 0 werd gehouden dateert van 26 oktober 2019, toen de school in double-overtime (verlenging) met 1-0 won van Catawba.

 

Wij willen Bram van harte feliciteren met deze prestatie!

 

Vandaag (25 februari) speelt Bram met Carson-Newman University de eerste wedstrijd van de conference. Ze spelen thuis om 17:00 lokale tijd (23:00 Nederlandse tijd) tegen Lincoln Memorial.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.