Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Boris de Haan tekent bij Southeast Community College

Boris de Haan tekent bij Southeast Community College

Deze zomer zal Boris de Haan op het vliegtuig stappen om te beginnen aan zijn Amerikaanse avontuur. Hij zal de verdediging van het voetbalteam van het Southeast Community College gaan versterken. Daarnaast zal hij een opleiding gaan volgen aan de school uit Lincoln, Nebraska.

 

Al op jonge leeftijd begon Boris met voetballen. Hij was vier jaar toen hij zich aanmeldde bij zijn lokale vereniging V.V. Wilhelmus. Hier speelde hij altijd in het hoogste team van zijn leeftijdscategorie. Om op hoger niveau te gaan spelen vertrok Boris naar HVV waar hij zich uiteindelijk in de kijker van ADO Den Haag wist te spelen. Hij mocht aansluiten bij het O15 team van ADO. Hier speelde hij op het hoogste niveau en deed mee aan een aantal toernooien waar hij tegen verschillende grote internationale clubs speelde zoals Ajax, Fulham en Wolfsburg. Vanwege blessureleed keerde Boris na een tijdje terug bij HVV.

Boris is een sterke, tweebenige verdediger die het best tot zijn recht komt als hij centraal achterin wordt opgesteld. Hij kan ook als verdedigende middenvelder worden ingezet. Boris blinkt uit in het winnen van duels, zijn tackles en passing. Hij houdt ervan om vanuit achterin op te bouwen.

 

Na het behalen van zijn vwo diploma aanstaande zomer is hij klaar om het avontuur te beginnen. We zijn ervan overtuigd dat Boris een belangrijke rol zal gaan spelen in het team van het Southeast Community College. Het team komt uit in de NJCAA Division 2 waar ze spelen tegen teams uit Kansas en Nebraska.

Wij willen Boris alvast veel succes en plezier wensen in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.