Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Bob de Voogd – Ambassadeur Field Hockey

Bob de Voogd – Ambassadeur Field Hockey

 

 

KingsTalent is super trots om te melden dat Bob de Voogd, aanvaller van Oranje Rood en het Nederlands nationaal Hockey team, zich aan KingsTalent verbindt als Ambassadeur Field Hockey.

 

 

 

De Voogd speelde tot op heden 89 interlands voor het Nederlandse team waarvoor hij in totaal 22 doelpunten noteerde. De 28-jarige Helmonder speelde op alle grote internationale toernooien en niet zonder succes (zie palmares). De afgelopen drie jaar werd de 28-jarige aanvaller drie maal op rij landskampioen met zijn club Oranje-Zwart, nu Oranje-Rood. De Voogd beleefde in 2015 zijn meest succesvolle seizoen waarin hij met Oranje Europees Kampioen werd en met Oranje-Zwart het landskampioenschap en de Euro Hockey League wist te winnen.

 

 

 

De Voogd rondde vorig jaar zijn opleiding Sport, Economie en Communicatie af in Tilburg. Een knappe prestatie met zijn drukke (reis, train en wedstrijd-) schema’s. Hij weet dus hoe het is om topsport te combineren met het afronden van een opleiding. Dit is de reden dat de Voogd uitstekend past bij KingsTalent.

 

 

 

Met zijn ervaring, netwerk en winnaarsmentaliteit is hij de perfecte ambassadeur voor KingsTalent en zal hij een actieve rol spelen in de begeleiding van hockey speelsters naar de VS.

 

 

 

Palmares – Bob de Voogd
2016 – Nederlands Kampioenschap Oranje-Zwart
2015 – Europees Kampioenschap (Londen) – Goud
2015 – Nederlands Kampioenschap Oranje-Zwart
2015 – Euro Hockey League Oranje-Zwart
2014 – Hockey World League (New Dehli) – Goud
2014 – Wereld Kampioenschap (Den Haag) – Zilver
2014 – Nederlands Kampioenschap Oranje-Zwart
2012 – Champions Trophy (Melbourne) – Zilver
2012 – Olympische Spelen (Londen) – Zilver
2011 – Champions Trophy ((Auckland) – Brons
2011 – Europees Kampioenschap (Monchengladbach) – Zilver

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.