Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Björn Veldhuizen gaat het middenveld versterken van Camden County Community College

Björn Veldhuizen gaat het middenveld versterken van Camden County Community College

Björn begon op 6-jarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale club Sporting Martinus in Nederland. Hij speelde in de hoogste jeugdteams van zijn club en nam deel aan wedstrijden tegen professionele jeugdacademies in Nederland.

Op 13-jarige leeftijd won Björn met zijn team voor het eerst in de geschiedenis van de club de Nederlandse KNVB Beker in de U13-categorie. Het volgende seizoen won hij opnieuw de KNVB Beker, waarbij ze Ajax in de finale versloegen. In het seizoen 2020-2021 speelde Björn een belangrijke rol bij het winnen van het kampioenschap in de competitie. Björn is altijd een basisspeler geweest, ondanks felle concurrentie van spelers die later bij professionele academies zijn gaan spelen. In het seizoen 2023-2024 maakt Björn deel uit van Sporting Martinus U18, dat uitkomt in de Nationale jeugdcompetitie in Nederland.

Björn geeft er de voorkeur aan om te spelen als verdedigende middenvelder, maar kan ook uit de voeten als nummer 8 of centrale verdediger. Hij staat bekend om zijn fysieke kracht en sterkte in duels, evenals zijn uitstekende korte en lange passes. Björn heeft een goede visie en sterke tactische intelligentie, waardoor hij een echte spelmaker op het middenveld is. Björn is een rustig en vrolijk persoon die ervan houdt om bij familie en vrienden te zijn. Zowel op als buiten het veld is hij betrouwbaar en hardwerkend, en zal hij altijd 100% geven.

Camden County Community College heeft afgelopen seizoen een uitstekend jaar gedraaid. In de conference waarin ze uitkomen hebben ze tien van de elf wedstrijden weten te winnen. De andere wedstrijd werd met een gelijkspel afgesloten. Voor Björn zal het dus een strijd worden om direct een basisplaats af te dwingen op het middenveld.

Wij wensen Björn veel succes met zijn overstap naar Camden County Community College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.