Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Big East All Conference – Charlotte Vaanhold

Charlotte Vaanhold is voor het tweede jaar actief bij Liberty University in Virginia. Net als vorig jaar, speelde Charlotte alle wedstrijden voor de ‘Flames’. Voor het eerst in haar carrière heeft ze een award verdiend, goede reden om trots te zijn!

In de 18 wedstrijden die Charlotte dit jaar speelde, waarvan ze meestal vanaf de bank aan de wedstrijd begon, scoorde ze 6 keer en gaf 3 assists. Prima statistieken voor een aanvaller!

De Conference ging het team goed af. Met 5 winsten en 2 keer een verlies, plaatsten de Flames zich voor de play-offs. De gewonnen wedstrijden werden allen ruim gewonnen. Oftewel, veel goals voor en maar enkele goals tegen. Er werd alleen van Connecticut en ODU verloren. Connecticut is de Conference Regular Season Champion, dus om daar van te verliezen is geen schande.
Tegen Quinnipiac, waar Eva Veldhorst speelt, scoorde Charlotte tweemaal. Ook tegen Connecticut en Providence scoorde Charlotte één keer.

In de play-offs speelden ze wederom tegen ODU en helaas werd deze wedstrijd ook niet gewonnen, waardoor het seizoen ten einde is gekomen.
Uiteindelijk kan Charlotte zeer trots zijn op haar award en dat zijn wij ook!

Benieuwd naar andere award winnaars? Kijk eens verder op onze site of check onze Instagram pagina: @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.