Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bianca Troost uitgeroepen tot Newcomer of the Year

Bianca Troost is uitgeroepen tot Newcomer of the Year in de Lone Star Conference. De Nederlander verdiende deze award na haar goede eerste seizoen bij Angelo State.

Bianca liet dit seizoen zien dat ze multi-inzetbaar was voor Angelo State. Ze speelde wedstrijden als aanvaller, maar ook als keeper.

Bianca speelde dit seizoen 10 wedstrijden met Angelo State, waaronder de finale voor het Lone Star Conference Tournament, die Angelo State wist te winnen. Ze startte 4 van deze wedstrijden in de basis. In deze wedstrijden scoorde Bianca 1 keer en gaf ze 1 assist.

Als keeper kende Bianca ook goede cijfers. In totaal speelde ze 288 minuten mee als doelvrouw. Hierin incasseerde ze maar één tegengoal. Haar reddingspercentage ligt op ruim 87%, wat echt uitstekend is.Wat ook een opvallende statistiek is, is dat wanneer Bianca in de goal stond, Angelo State wist te winnen. Ze speelde in totaal 4 wedstrijden mee als keeper. Alle 4 deze wedstrijden werden gewonnen.

 

Bianca, van harte gefeliciteerd met deze award!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.