Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Baseballer Mart Blijleven verlaat de RCH Pinguïns en vertrekt naar Amerika!

Baseballer Mart Blijleven verlaat de RCH Pinguïns en vertrekt naar Amerika!

Mart Blijleven gaat zijn passie voor baseball met zijn studie combineren. Vanaf de zomer van 2022 zal hij zich voegen bij het baseball team van Vernon College.

Mart is op 5-jarige leeftijd begonnen met baseballen bij RCH Pinguïns in Heemstede. Waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds zijn favoriete sport beoefend. Mart kan uit de voeten op alle drie de outfield posities, maar centerfield is wel zijn favoriete positie. Sinds kleins af aan was het al een droom van Mart om professioneel honkbal te spelen in Amerika. Om deze droom in vervulling te laten gaan, is naar een college gaan een goed begin. Hier kan hij zich als student-athlete ontwikkelen tot een betere versie van zichzelf. Mart kijkt het meest uit naar het spelen van baseball, de cultuur in Amerika en het dagelijks bezig zijn met het vervullen van zijn droom.

Mart gaat vanaf komende zomer baseball spelen voor Vernon College in Texas. Vernon College komt uit in de NJCAA Division 1 met onder andere Cisco College waar hij Dorian Lippens tegen zal komen, die net als hem aankomende zomer naar Amerika zal vertrekken. Onder leiding van head coach Devin McIntosch gaat Mart zijn best doen om te winnen van zoveel mogelijk tegenstanders.

We wensen Mart heel veel succes en vooral veel plezier toe met het vervullen van zijn Amerikaanse droom!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.