Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bas Gozeling vertrekt naar Limestone Saints

Bas Gozeling vertrekt naar Limestone Saints

Bas Gozeling maakt in de zomer van 2021 de overstap naar Limestone University. Hier gaat de Nederlandse centrale verdediger gaat voetballen en studeren bij de Limestone Saints.

 

Bas begon op zijn 3e al met voetballen. Dit deed hij bij zijn lokale vereniging RKVV Teylingen. Hier viel zijn talent op en draaide hij proeftrainingen mee bij de onder-11 van Ajax. Bas maakte een transfer naar FC Lisse. Waarin hij in 6 jaar tijd maar liefst 4 keer kampioen werd. In deze 6 jaar was Bas 3 seizoenen aanvoerder. Als centrale verdediger scoort Bas regelmatig en door zijn passtechniek sleept hij ook assists binnen.

Nu gaat Bas de overstap maken naar Limestone University. De Saints komen uit in de South Atlantic Conference (SAC), waar ook teams als Carson-Newman, Wingate en Coker spelen. Bas zal dus tegenover bekende van ons komen te spelen. Vorig jaar bereikte Limestone de kwartfinale van het kampioenschap, nadat ze verloren van kampioen Wingate. Met Bas als nieuwe kracht zullen ze voor het kampioenschap mee willen doen.

Limestone telt meer dan 2.000 studenten. Deze studenten komen uit 28 verschillende landen en 25 staten. Het team van Limestone telt 9 verschillende nationaliteiten. Limestone heeft een zeer uitgebreid team, waaronder bekende van ons, Jarno Peeters.

 

Wij wensen Bas heel veel succes en plezier in the States!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.