Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Barry Moolenaar klaar voor zijn American dream.

Barry Moolenaar klaar voor zijn American dream.

In zijn jeugd weet Barry de nodige ervaringen op te doen en successen te behalen tegen professionele clubs. Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn carrière en verkast de verdediger naar Amerika. Hier zal hij gaan voetballen en studeren bij Camden County College.

Op jonge leeftijd krijgt Barry extra training bij de Telstar Academie. Tot zijn 14e blijft hij dit doen waarna hij een overstap maakt naar AFC ’34 om op hoog landelijk niveau te voetballen. Op zijn 16e gaat hij ervaring opdoen bij oudere leeftijdscategorieën waardoor hij in het seizoen van 2019-2020 speelt op het tweede niveau in Nederland. Hierin neemt hij het op tegen meerdere profclubs waaronder AZ Alkmaar, FC Emmen, SC Cambuur en Go Ahead Eagles. Ook het afgelopen seizoen kende succes voor Barry en zijn team. Ze wisten te promoveren naar het hoogste niveau voor de U19. In de voorbereiding van dit seizoen wisten ze ook nog eens te winnen van FC Volendam.

Barry had direct een goede connectie met head coach Matt Parrella. Ook de locatie was doorslaggevend voor de keuze van Barry. Camden County College ligt heel dicht in de buurt van Philadelphia en op rijafstand van New York. De sterke verdediger had de head coach direct overtuigd en was daardoor enorm geïnteresseerd. Matt Parrella heeft dan ook snel en adequaat gehandeld om Barry binnen te halen. Het men’s soccer team van Cougars is zeker niet de minste. In 2018 werd het team als vierde beste team van het hele land geranked in hun divisie. Er staat een mooi programma voor de boeg en wij zijn ervan overtuigd dat Barry zijn kwaliteiten gaat laten zien.

Veel succes in Amerika, Barry! We zullen je op de voet blijven volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.