Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Another KingsTalent Team of the Week!

Het is weer tijd voor de KingsTalent Teams of the Week. De week is weer voorbij en de student-athletes hebben weer laten zien waar ze goed in zijn. Ben jij benieuwd wie er in zitten? Lees dan snel verder!

Aanvallers die scoren, verdedigers en keepers die de nul houden en spelers die persoonlijke awards pakken. Het KingsTalent Soccer Team of the Week bestaat uit spelers met hele goede prestaties, maar ook uit Tournament winners en award winners. Zo maakte Fay Wielinga vorige week haar debuut in het Team of the Week en werd ze afgelopen week MACCC Tournament Champion! Jullie hebben het ons niet makkelijk gemaakt. De keuze was reuze!

Ook bij het KingsTalent Fieldhockey Team of the Week was het niet gemakkelijk. Zoveel speelsters die geweldige prestaties op de mat hebben gelegd. Charlotte Vaanhold werd Big East Champion en veroverde een plek in het All-Tournament Team. Alle speelsters hebben het uitzonderlijk goed gedaan, maar we konden er maar echt 11 kiezen!

 

Congrats everyone!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.