Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annelieke Bader naar Mars Hill University!

Annelieke Bader naar Mars Hill University!

Annelieke Bader gaat op avontuur in Amerika! Ze gaat voetballen voor Mars Hill University.

Al op 4-jarige leeftijd begon Annelieke met voetballen bij de Club VV Jonathan. Ze speelde tot haar dertiende bij de jongens en heeft daarna de overstap gemaakt naar de meiden. Annelieke kan het beste spelen in de spits positie en dat doet ze dan ook heel goed. In de O15 bij VV Jonathan werd ze topscorer met maar liefst 29 goals in de hoofdklasse. In de O17 werd ze wederom topscorer met 53 goals in een seizoen! In het seizoen 2021-2022 heeft ze de overstap gemaakt naar SV Saestum om voor de O19 te gaan spelen in. Dat jaar werd ze ook weer direct topscorer met 39 goals in maar 24 wedstrijden. Vanaf het seizoen 2022-2023 werd ze een vaste waarde binnen het tweede vrouwenteam van SV Seastum op 16-jarige leeftijd. Annelieke is een spits die goed is in 1-tegen-1-duels, maar ook haar technische vaardigheden en inzicht zijn een sterk punt in haar spel. En natuurlijk heeft ze een uitstekend scorend vermogen.

Vrienden en familie beschrijven Annelieke als een fijn persoon. Op en buiten het veld is Annelieke een enthousiast en competitief persoon, ze wil altijd alles geven. Ze houdt veel van haar trainingen en kijkt altijd uit naar een wedstrijd. Ook vindt ze het heel leuk om in de schoolvakanties trainer of coach te zijn bij een voetbalkamp dat georganiseerd wordt. Ook bestempelen mensen om haar heen als sociaal en behulpzaam. Als ze niet op het veld is, is ze te vinden op haar surfplank of snowboard!

Volgend schooljaar zal Annelieke starten bij Mars Hill University. Het team doet het dit seizoen nog niet super goed met maar 4 overwinningen, maar wij hebben alle vertrouwen dat Annelieke het goed gaat doen bij het team en ze aan meer overwinning gaat helpen. Wij wensen Annelieke heel veel plezier en succes met haar Amerikaanse avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.