Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anne Hogenboom gaat Amerikaans avontuur aan bij Merrimack College

Anne Hogenboom gaat Amerikaans avontuur aan bij Merrimack College

De verdedigende middenveldster Anne Hogenboom heeft getekend bij Merrimack College, dat uitkomt in de Northeast Conference (NEC). Daarmee wordt Anne één van de 4.000 studenten die Merrimack jaarlijks voorziet van lessen. Merrimack College ligt in de staat Massachusetts.

 

Anne had al op jonge leeftijd de hockeystick in haar handen, want ze begon al op haar 5de te hockeyen bij MHC Maastricht. Dit is tevens de enige club waar ze heeft gespeeld. Haar favoriete positie is verdedigende middenvelder, maar ze kan ook uit de voeten als centrale verdedigster. Met kwaliteiten als overzicht hebben over het spel, weten wanneer wel of juist geen rust te behouden in de wedstrijd en Anne heeft een splijtende pass in de armen is Anne de ideale aanjager op het middenveld. Daarnaast is ze het verbindingsstuk tussen de coach en haar teamgenoten, wat haar een uitstekende captain maakt.

Gedrevenheid zit in haar aard, zowel binnen als buiten de lijnen van het veld. Het mooie daaraan is, is dat Anne haar gedrevenheid overbrengt bij haar teamgenoten. Ze geeft altijd 100% voor elke wedstrijd om samen met haar team de wedstrijden te winnen.

 

Merrimack College heeft een wat minder seizoen achter de rug. Met de aanstelling van Anne halen de ‘Warriors’ een gedreven speelster in huis die alles zal geven om niet te verliezen. De kwaliteiten zijn zeker aanwezig bij de achttienjarige, dus wij hebben alle vertrouwen dat Anne gaat shinen in Massachusetts!

 

Met haar HAVO diploma in de pocket, staat Anne te popelen om haar wedstrijden te gaan spelen in Massachusetts bij de Merrimack Warriors!

Heel veel succes en neem je aanstaande teamgenoten ook in de VS mee op sleeptouw!
Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons Instagram account: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.