Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anna Moors van Push naar Monmouth University

Anna Moors van Push naar Monmouth University

Hockeyster Anna Moors heeft getekend bij Monmouth University en gaat in de staat New Jersey hockeyen en studeren!

Anna begon op haar zesde met hockeyen bij topclub HC Tilburg waar haar talent al snel opviel. Jaarlijks kwam Moors met het eerste jeugdteam uit in de hoogste Nederlandse jeugdcompetities. Anna deed in de jaren die volgden meerdere keren mee aan internationale jeugdtoernooien en wist hiermee in 2019 zelfs een derde plaats te behalen op de Holland Elite Cup, een toernooi voor internationale jeugd topteams. Daarnaast werd Moors kampioen in de U12, U14 en U18 competitie waarmee zij in 2021-2022 zelfs kampioen van de gehele Super A competitie mocht noemen. Ook trainde ze als 13-jarige speelster al mee met HC Tilburg MU18-1 in de voorbereiding op de Nationale Kampioenschappen.

Anna is een speelster die overal in het veld goed uit de voeten kan en speelde in het begin van haar carrière vooral in de aanvallende linies. Momenteel heeft ze zich doorontwikkeld tot een fantastische verdediger waarbij ze het sterkst is als rechts-back. Anna heeft een goede lange pass in huis en een goede balcontrole waarmee ze binnen haar team voor balans en rust in het veld zorgt.

In Amerika zal Anna de Hawks van Monmouth University gaan versterken waar zij samen in een team zal gaan spelen met mede KingsTalent talenten Meis Kengen en Robin Oorthuizen. Afgelopen seizoen wisten de Hawks regular season als No.1 af te sluiten en strandden ze in het CAA Tournament in de halve finale. In het gehele seizoen wisten ze 10 maal te winnen wat in de afgelopen 7 jaar maar één keer eerder is voorgekomen. Een goede prestatie die Monmouth University Field Hockey volgend jaar wil evenaren of misschien zelfs wil overtreffen met de komst van Anna.

 

Wij wensen Anna heel veel plezier en succes bij de Hawks van Monmouth University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.