Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Angelo Leendertse opgenomen in SAC Team All-Conference

Angelo Leendertse heeft wederom een goed seizoen gespeeld voor de University of Science and Arts in Oklahoma. De middenvelder uit Dordrecht is bezig aan zijn tweede jaar bij de school. Vorig jaar werd hij al opgenomen in het First Team van de Sooner Athletic Conference en dit jaar wist hij dit weer voor elkaar te krijgen.

Jaarlijks, aan het eind van het seizoen, worden de beste spelers uit een conference gekozen, deze worden dan opgenomen in het All-Conference Team van de desbetreffende conference (competitie). Angelo speelt met de USAO Drovers en 9 andere teams in de Sooner Athletic Conference en is dus voor het tweede jaar op rij opgenomen in het SAC First Team All Conference. Dit betekent dat hij al twee jaar op rij tot de beste spelers van de hele conference behoort!

Angelo speelde dit seizoen 17 van de in totaal 18 gespeelde wedstrijden voor de Drovers, allemaal basisplaatsen. Hierin wist hij als middenvelder 3 keer te scoren en gaf 4 assists.

Gefeliciteerd met deze uitstekende prestatie Angelo!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.