Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Amerinse van Luik vertrekt naar William Penn University!

Amerinse van Luik vertrekt naar William Penn University!

Vanaf de zomer van 2022 krijgt het women’s soccer team van William Penn versterking van Amerinse van Luik. Ze gaat sport en studie combineren in Iowa.

Amerinse beoefende voordat ze ging voetballen een aantal andere sporten, zoals hockey, tennis en zwemmen. Deze sporten heeft ze op haar 13e achter zich gelaten om te gaan voetballen bij haar plaatselijke club. Na een indrukwekkend eerste seizoen, waarin ze topscorer werd en de meeste assists achter haar naam kon schrijven, voegde ze zich bij het beste team in haar leeftijdscategorie. Hier stond ze al snel in de basis. Tijdens het seizoen 2018-2019 zijn Amerinse en haar team gepromoveerd naar de Hoofdklasse, waar ze vandaag de dag nog steeds spelen. Hoewel de concurrentie harder is geworden, heeft Amerinse grote consistentie getoond en haar titel als de hoogste producent van assists binnen haar team gedurende twee opeenvolgende seizoenen behouden. Vanaf komende zomer zal ze deze prestaties mee nemen naar het women’s soccer team van William Penn.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Amerinse als een ambitieuze meid, die zich altijd inzet voor haar doelen. Ze is erg gedisciplineerd in zowel sport als studie. Ze is een echte teamspeelster en een zorgzame en vriendelijke meid die het gezellig vind om met vrienden en teamgenoten leuke dingen te ondernemen. Deze eigenschappen komen allemaal goed van pas bij haar avontuur in Amerika. Het women’s soccer team van William Penn staat onder leiding van head coach Andy Commins. Onder zijn leiding neemt William Penn deel in de Heart of America Athletic Conference. Ze spelen onder anderen tegen Mount Mercy, Clarke en Central Methodist University.

We wensen Amerinse heel veel plezier én succes toe in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.