Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

AMC ‘Offensive Player of the Week’ – Billy Nzojyibwami

Hij is gehele seizoen al belangrijk voor de Owls en is topscorer van het team.. natuurlijk hebben we het dan over Billy Nzojyibwami! De ijzersterke spits is na zijn goede optreden van afgelopen week verkozen tot AMC ‘Offensive Player of the Week’.

 

 

De William Woods Owls presteren beter dan ooit en stomen zich momenteel klaar voor de halve finale van hun regionaal toernooi. Deze prestatie komt mede door het scorende vermogen van spits Nzojyibwami die doelpunten aan de lopende band produceert! Afgelopen week in de kwartfinale tegen Park University voegde hij daar weer twee doelpunten aan toe.. in de met 3-0 overwinning was de Nederlander verantwoordelijk voor de 2-0 en 3-0 op het scorebord en neemt hij hier mee de Owls op sleeptouw. Nzojyibwami staat nu op een totaal van 13 doelpunten en 5 assists uit 16 wedstrijd, een fantastisch moyenne dus.. maar natuurlijk wil hij meer en dus staat het vizier al weer op scherp! Voor Billy is dit zijn tweede persoonlijke award van het seizoen..

 

 

Vandaag treden de Owls aan tegen Missouri Baptist… veel succes! Ben je benieuwd naar meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten? Volg ons dan op Instagram!  

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.