Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Highlights

AMC All Conference – Billy Nzojyibwami

Goalscoring spits Billy Nzojyibwami flikt het wederom! Vorig jaar wist Billy drie grote awards te bemachtigen in de vorm van een All American, All Freshman en Player of the Year award! Naast een Weekly award (Offensive Player of the Week) sleept hij nog een award binnen. Dit jaar is Billy opgenomen in het AMC All Conference Team. En dit is ook meer dan terecht!

In 18 van de 19 wedstrijden kwam Billy in actie. In meer dan de helft van de wedstrijden was Billy trefzeker (10 van de 19 wedstrijden), met als hoogtepunt zijn hattrick tegen Freed-Hardeman. Door deze prestatie kreeg Billy ook de Weekly Award toegereikt in de vorm van Offensive Player of the Week. Billy was dit seizoen de onbetwiste #1 spits voor coach Nathan Mason. Maar liefst 13 keer wist hij doel te treffen! Drie van al zijn goals waren ook nog eens zeer belangrijke goals, want dat waren Gamewinners!
Niet gek dat je dan verkozen wordt in het AMC All Conference Team…

Mede door de goals van Billy plaatsten de William Woods Owls zich voor de Championship Play-offs. Helaas strandden zij in de kwartfinale door niet te winnen van Columbia College, wat als #2 is geranked.

Weer een seizoen om zeer trots op te zijn! Wie weet wat de toekomst nog brengt voor de spits uit Zwijndrecht…
Blijf via onze socials op de hoogte over de student-athletes! Instagram: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.