Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Amber Ezechiels uitgeroepen tot Student-Athlete of the Week

Zondag speelde Amber met het hockeyteam van University of Virginia (UVA) tegen James Madison University (JMU) waar Diede Remijnse speelt. University of Virginia was met 5-2 te sterk en Amber speelde een belangrijke rol in de wedstrijd. Mede hierdoor werd ze gisteren, maandag 22 maart, uitgeroepen door Student-Athlete of the Week.

University of Virginia maakte na 14 minuten spelen de openingstreffer. De voorsprong werd in het tweede kwart van de wedstrijd uitgebreid door een doelpunt van Amber, 2-0. In het derde kwart wist haar team opnieuw twee keer het net te vinden, beide doelpunten werden gemaakt op aangeven van Amber. Het stond 4-0 na 40 minuten spelen. James Madison University wist nog wel wat terug te doen door in het laatste kwart van de wedstrijd twee keer te scoren waardoor het 4-2 kwam te staan. In de slotfase maakte Virginia nog één doelpunt waardoor de eindstand was bepaald, 5-2 voor University of Virginia. Amber was goed voor 1 doelpunt en 2 assists in de wedstrijd.

Door deze uitmuntende prestatie is Amber gisteren uitgeroepen tot Student-Athlete of the Week door University of Virginia.

Knap gedaan Amber, van harte gefeliciteerd!

Aanstaande zaterdag, 27 maart, speelt Amber met haar team een wedstrijd tegen het Wake Forest van Meike Lanckohr.