Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

University of Virginia versterkt hockeyelftal met jeugdinternational Amber Ezechiels

University of Virginia versterkt hockeyelftal met jeugdinternational Amber Ezechiels

De universiteit van Virginia mag zich verheugen op de komst van Amber Ezechiels, jeugdinternational van Oranje. De 18-jarige hockeyster was in februari al op bezoek voor een official visit bij deze prachtige onderwijsinstelling, gelegen in Charlottesville. Een official visit is enkel weggelegd voor de grootste sporttalenten, waartoe Amber vanzelfsprekend behoort. Naast het spelen in het field hockeyteam zal Amber de komende vier jaar samen met circa 20.000 andere studenten aan de universiteit trachten een diploma te behalen.

 

De loopbaan van Amber begint bij Kikkers, waar ze tot de D1 haar kunsten vertoont. Eenmaal rijp voor een nieuwe uitdaging vertrekt de middenvelder naar Pinoke, waar ze met de C1 deelneemt aan de landskampioenschappen. Ook hier ontpopt Amber zich direct tot smaakmaakster en wekt ze de aandacht van AH&BC, waar ze met de B1 twee seizoenen op rij landskampioen wordt. Tegelijkertijd maakt Amber inmiddels deel uit van het Nederlands elftal onder 16, met wie ze een Europees kampioenschap in de wacht sleept!

 

De pijlsnelle middenvelder kan op meerdere posities uit de voeten maar heeft een duidelijke voorkeur voor de positie rechts op het middenveld. Hier kan Amber met haar overzicht, tactisch inzicht en goede passing het spel dicteren, zoals ze al eerder dit jaar deed tijdens haar debuut voor de hoofdmacht van AH&BC. Met de komst van Amber naar de University of Virginia hoopt Michele Madison, head coach van het field hockeyteam, dat haar team volgend seizoen meer indruk kan maken in de nationals. Ondanks een sterk seizoen in de Atlantic Coast Conference kwamen de Cavaliers in de nationals niet verder dan de eerste ronde, waar Princeton met 3-2 te sterk was.

KingsTalent is overtuigd dat Amber volgend seizoen bij kan dragen aan een succesvolle campagne, met hopelijk een aantal leuke extra wedstrijden in de nationals! Droom jij van hockeyen en studeren aan een Amerikaanse universiteit, meld je dan nu aan bij KingsTalent!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.