Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Amber Ezechiels benoemd tot ACC Defensive Player of the Week

Vrijdag speelde Amber Ezechiels met de Virginia Cavaliers tegen Boston College. Ze speelde een uitstekende wedstrijd waarvoor ze is beloond met het winnen van de Defensive Player of the Week award binnen de Atlantic Coast Conference.

Vrijdag 2 april speelde het hockeyteam van University of Virginia een thuiswedstrijd tegen Boston. Virginia wist de wedstrijd met 1-0 te winnen door in het derde kwart van de wedstrijd het enige doelpunt binnen te schieten. Het grootste deel van de wedstrijd werd uitgevochten op het middenveld. De verdediging van Virginia, waar Amber deel van uitmaakt, had alles goed op orde en zorgde ervoor dat hun keepster amper hoefde in te grijpen. Door het uitstekende verdedigen kwam Boston slechts 4 keer aan schieten toe waarvan er slechts 1 op doel was, maar deze was voor de doelvrouw. Het was de derde keer dit seizoen dat Amber en haar team hun doel schoon wisten te houden.

De hoofdcoach omschreef Amber’s prestatie na afloop als: “a flawless perfomance”.

Wij willen Amber van harte feliciteren met deze mooie prestatie!

Vrijdag, 9 April, speelt Virginia hun laatste thuiswedstrijd van de Conference tegen de nummer 1, North Carolina. De wedstrijd start om 22:00 Nederlandse tijd (4 P.M. EDT).

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.