Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

All-South Region – Amber Ezechiels

All-South Region – Amber Ezechiels

Amber Ezechiels heeft een nieuwe award te pakken! De verdedigster van University of Virginia behaalde met haar team de Final Four van de Nationals, maar werd uitgeschakeld door Princeton. Amber mag toch terugkijken op een succesvol seizoen, want eerder kreeg ze al een ‘All-Conference’-award. Mede door haar goede prestaties tijdens de Nationals werd Amber gekozen in het First Team All-South Region. 

 

Virginia speelde 23 wedstrijden dit seizoen, hiervan werden er 18 gewonnen en maar 5 verloren. Helaas voor Virginia werden de belangrijkste wedstrijden van het seizoen nipt verloren. Nadat Virginia tweede was geëindigd in de conference achter het ongenaakbare UNC, werd tegen Duke de eerste ronde van het ACC Tournament gespeeld. Duke werd met 1-0 verslagen, maar in de halve finale werd er wel verloren van Boston College na overtime met 1-0. Een flinke tegenvaller natuurlijk voor Amber en haar team.

Virginia was ondanks de uitschakeling tijdens het ACC Tournament gewoon van de partij tijdens de Nationals, want Virginia was namelijk als derde geplaatst het National Championship. In de eerste ronde werd Delaware overtuigend verslagen met 4-1 mede door een solide verdediging met Amber als een belangrijke pion daarin. In de kwartfinale was Maryland de tegenstander, dat bleek een stuk taaiere opponent voor Virginia, want in overtime werd de enige goal pas gemaakt door UVA. In de halve finale stonden Amber en Laura Janssen tegenover  Ophelie Bemelmans van Princeton.

Virginia begon nog heel sterk aan de wedstrijd door de 1-0 te maken binnen het eerste kwart, maar in het tweede en derde kwart kregen ze toch twee tegengoals en doordat er voorin niet meer gescoord werd door Virginia, zat het avontuur erop. Er werd met 2-1 verloren en zodoende was in een klap het seizoen voorbij!

Voor Amber betekende dit het einde van haar tweede seizoen in Amerika en met twee awards is het persoonlijk zeker geslaagd.

Ben je benieuwd naar de andere gewonnen award van Amber? Bekijk dan eens ons nieuwsoverzicht, daar vind je alle award-winnaars terug.

Wil je op de hoogte blijven van al onze talenten? Houd dan onze socials in de gaten!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.