Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

All Conference Award – Julie Rodijk

In de maand Augustus vertrok Julie Rodijk van Huizer HC naar UAlbany in New York. Een prima team waar coach Phil Sykes 6 Conference titels achter zijn heeft staan. De Great Danes hebben dus naam gemaakt in de loop der jaren, maar hoe gaan zij dit jaar presteren?

Julie speelde vrijwel alle wedstrijden voor UAlbany. Het seizoen begon voor de Great Danes met een uitwedstrijd tegen Vermont. Deze wedstrijd werd moeizaam gewonnen met 2-1. Deze lijn konden de speelsters van UAlbany niet doortrekken. De 3 eerstvolgende wedstrijden na de overwinning werden verloren.
Tussen de Conference wedstrijden door, werden er ook Non-Conference wedstrijden gespeeld. In een van die wedstrijden scoorde Julie (#10) haar eerste College Goal! Altijd een speciaal moment wanneer je je eerste goal maakt bij je nieuwe team.

De laatste wedstrijd in de Conference werd gespeeld tegen Umass Lowell, waar Sofie Knook en Berbel Rozema spelen. Ook deze wedstrijd werd met de hakken over de sloot gewonnen. Eindstand: 2-1. Deze wedstrijd deed Julie niet mee. Zij is momenteel herstellende van een blessure.

Door de twee gewonnen wedstrijden, mogen de Great Danes wel spelen in de play-offs! De eerste horde zal het sterke Stanford worden. Stanford is als #3 geplaatst in Amerika, dus het wordt een lastige wedstrijd voor de speelsters van coach Phil Sykes.

Succes met je herstel, Julie! Dat je snel weer op het veld mag staan.
Wil jij niks missen van alle gebeurtenissen in de Verenigde Staten? Houd onze socials in de gaten!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.