Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Aimée Hoefnagel naar Lafayette College!

Aimée Hoefnagel naar Lafayette College!

Aimée Hoefnagel slaagde cum laude voor haar gymnasium en gaat nu de stap zetten naar Amerika. Hier gaat ze hockey combineren met studie bij Lafayette College.

Aimée is een echte sportvrouw. Toen ze jonger was speelde Aimée verschillende sporten, nam ze dans- en muzieklessen en behaalde daarnaast verschillende officiële zeilbrevetten. Daarnaast is ze actief skiër, tennisster en turnster. Ze is lid van RHC Leonidas sinds ze 5 jaar oud was en speelt op de hoogste nationale jeugdcompetitie met Leonidas jeugdteams. Op dit moment speelt de 17-jarige middenvelder in de U18 van Leonidas.

Aimée combineert een unieke schoolprestatie met een zeer actief sociaal en sportief leven. Ze scoort uitzonderlijk hoge cijfers op school en wist summa cum laude af te studeren op het Gymnasium. Ze is een enthousiast en sociaal lid van haar hockeyclub en geeft hockeytrainingen aan 5- tot 7-jarige meiden. Naast heeft de middenvelder een enorme maatschappelijke betrokkenheid. Ze is geselecteerd voor het nationaal debat-evenement waar ze met haar 15 jaar de jongste deelnemer was.

Vanaf de zomer van 2022 gaat Aimée het field hockeyteam van Lafayette College in Easton, Pennsylvania versterken. Het team speelt in de Patriot League tegen teams als American University en Bucknell University. Onder leiding van head coach Jennifer Stone is het field hockeyteam afgelopen seizoen als 2e geëindigd in de conference.

Heel veel succes, maar vooral veel plezier tijdens jouw Amerikaanse avontuur!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.