Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Aanvallende middenvelder Tom Hendrikson vervolgt zijn voetbaldroom in Amerika!

Aanvallende middenvelder Tom Hendrikson vervolgt zijn voetbaldroom in Amerika!

Na ACV-Assen is het voor Tom Hendrikson tijd om komende zomer te vertrekken naar Amerika. Hij gaat naar Monroe College in hartje New York en wordt onderdeel van de Monroe Express.

Tom begon op 7-jarige leeftijd met voetballen bij Asser Boys in Assen. Vanaf het begin van zijn voetbalcarrière speelt hij op het hoogste niveau van zijn leeftijdscategorie. Zijn favoriete posities zijn die als buitenspeler en aanvallende middenvelder. Als topscorer van het eerste U13 team was hij aanvoerder en assistent-leider. Al snel mocht hij deel uitmaken van het eerste U15 team, waar hij wederom de aanvoerder was. Na een aantal mooie jaren bij Asser Boys was het tijd voor de buitenspeler om de transfer te maken naar ACV-Assen om op nationaal jeugdniveau te spelen. Spelend als aanvallende middenvelder of vleugelspeler, leidde hij het U15-2 team als aanvoerder. In zijn gehele voetbalcarrière wist de 19-jarige vleugelspeler al meerdere kampioenschappen te winnen, bij zowel Asser Boys als AVC-Assen. Momenteel speelt Tom nog in het U19-1 team van ACV, maar daar komt vanaf komende zomer verandering in als hij naar New York vertrekt.

Vanaf de zomer van 2022 gaat Tom het men’s soccer team van Monroe College-Bronx versterken. Deze school; ligt in New York op 20 minuten afstand van Manhattan. Het is een adembenemende locatie. De aanvallende middenvelder is niet het enige KingsTalent talent zijn die zich bij het men’s soccer team van Monroe Express voegt. Zo zullen er snel andere KingsTalent student-athletes bij Tom en het team voegen. Onder leiding van head coach Carlos Ortega gaan de talenten hun best doen voor goede resultaten. De afgelopen twee jaar is Ortega assistant-coach geweest van het men’s soccer team en aankomend seizoen is het zijn eerste seizoen als head coach van het team. Tom is een mooie aanvulling voor zijn team en gaat een fantastische tijd tegemoet in Amerika.

Tom, heel veel succes maar vooral veel plezier in New York City!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.