Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

AEC All Conference & All Rookie – Eline van den Bosch

Ze is van onze hockeysters die dit seizoen veelvuldig op het score formulier te vinden was… Eline van den Bosch! Eline vertrok afgelopen zomer naar de ‘Aggies’ uit Davis om hier studie en topsport te combineren op de universiteit van Davis. Een plek waar de Friese middenveldster zich als een vis in het water voelt..! In haar eerste wedstrijden als student-athlete wist ze meteen haar stempel te drukken door vaak het net te vinden voor de Aggies, dat Eline kwaliteit in huis bracht werd dus al snel duidelijk.

 


Van den Bosch verkreeg na een aantal wedstrijden al haar eerste persoonlijke award van het seizoen want ze werd verkozen tot ‘Rookie of the Week’! Later in het seizoen volgde er ook nog zelfs een hattrick van de Freshman want ze wist in de met 5-4 gewonnen wedstrijd tegen Ball State University 3x de keepster te verschalken. Week in week uit wist Van den Bosch dus van waarde te zijn voor het field hockey team uit Davis.. dat betekent maar 1 ding.

Aan het eind van het seizoen worden door de conferences awards uitgereikt aan speelsters die naar behoren gepresteerd hebben.. en Eline is in de prijzen gevallen! Eline van den Bosch is uitgeroepen tot All-Conference en tot All-Rookie. Ze is dus een van de beste spelers van de competitie en een van de beste nieuwelingen binnen de competitie! Fantastisch!

 

Voor Eline zit haar eerste seizoen in de VS er nu op.. ze kan terug kijken op een sterk eerste seizoen als ‘Aggie’! Voor meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten; volg ons op Instagram!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.