Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

2019 – Wat een jaar!

2019 – Wat een jaar!

2019 was fantastisch! Een jaar waar we enorm trots op mogen zijn… Op onze talenten en op ons team! Een recap.

 

Het was een jaar waarin we…
bijna 100 talentvolle student-sporters naar Amerika hebben mogen begeleiden. Ieder met zijn/haar eigen verhaal. Ieder met zijn of haar eigen richting en doelen.

 

 

Het was een jaar waarin we…
diverse personen hebben mogen zien afstuderen (bachelor of master), klaar voor een nieuwe stap. Een nieuwe studie of een stap in het werkende leven! Wij zijn enorm trots dat het is gelukt. Op naar de volgende milestone.

 

 

 

 

 

Het was een jaar waarin we…
een 3-tal national champions hebben mogen verwelkomen; Demi van Stappershoef, Steyn van Ark en Karlijn Goes.

 

 

 

 

 

Het was een jaar waarin we…
onze samenwerking met onze Europese Alliance partners nog meer kracht hebben kunnen bijzetten door een officiële entiteit op te starten. Wij zijn trots om onze krachten te bundelen met de beste recruiting agencies in Europa. (http://www.theinternationalalliance.com/Home)

 

 

Het was een jaar waarin we…
in het seizoen ruim 40 (!) awards hebben weten binnen te slepen. Een ongekend hoogtepunt tot nu toe.

 

 

 

 

Het was een jaar waarin we…
jaarlijkse showcases hebben mogen organiseren voor onze talenten. Waarbij het aantal aanwezige scholen door het dak is gegaan. Voor onze hockey showcase vlogen maarliefst 30 coaches naar Nederland en voor onze voetbal showcase vonden maarliefst 50 coaches de weg naar Gemert!

 

 

 

 

 

Het was een jaar waarin we…
ons KingsTalent team hebben zien groeien. Een team waar we enorm trots op zijn. Een team dat enorm hard en gecommitteerd werkt aan de dromen van onze talenten. Een eer om dagelijks mee te mogen werken.

 

 

 

Het was een jaar waarin we…
ons op gaan maken voor ons vijfde jaar, ons lustrum. Het belooft een enorm mooi jaar te gaan worden. Vol met nieuwe dromen, vol met nieuwe mijlpalen.

 

Gelukkig nieuwjaar!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.