Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Robin Oorthuizen vertrekt naar Amerika!

Robin Oorthuizen vertrekt naar Amerika!

Robin Oorthuizen vertrekt in de zomer van 2022 richting Amerika, hier gaat ze hockey en studie combineren aan de Monmouth University.

Robin hockeyt al sinds haar 7de, ze werd lid van Hockeyclub Saxenburg. Dit ging haar erg goed af en maakte al haar debuut in het O18 team, toen ze zelf nog in het O14 team zat. Wat een knappe prestatie! Dit zorgde ervoor dat Robin werd uitgenodigd voor een training bij de Hockey Academy. Robin is bekend met het maken van transfers want ze stapte over naar het O16 team van HBS, zodat ze op een hoger niveau het spelletje kon spelen. En ook hier mocht ze al snel debuteren in hogere teams, ze maakte haar debuut in het Dames 1 team op een leeftijd van 16!

 

Nu verlaat ze haar club in Nederland en gaat Robin het hockeyteam van Monmouth University versterken. Ze zal hier gaan shinen op het hockeyveld, maar ook haar best doen in de schoolbanken. Robin gaat sport en studie combineren in West Long Branch, New Jersey. De overstap naar Amerika zal ze maken in de zomer van 2022. Monmouth University Field Hockeyteam is een team waar veel nationaliteiten voor spelen. Haar teamgenoten komen onder andere uit Nederland, België, Nieuw-Zeeland, Schotland, Duitsland en ga zo maar door. Het hockeyteam van Monmouth University is geranked als nummer 23 in NFHCA, dit is een goede uitkomst. Robin zal met haar kwaliteiten een echte meerwaarde worden voor het team. Wij kijken ernaar uit om Robin te volgen bij haar avontuur in Amerika.

 

Heel veel succes, maar bovenal veel plezier toegewenst bij Monmouth University Robin!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.