Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Yousri Ksibra gaat naar Chicago!

Yousri Ksibra gaat naar Chicago!

Yousri Ksibra gaat deze zomer de overstap maken naar Chicago. Hij gaat voetbal en studie combineren aan North Park Universty.

 

Yousri begon op zijn 11e met voetballen, wat relatief laat is, maar hij bleek een natuurtalent. Bij RKSV Pancratius begon hij als buitenspeler, waar hij later naar de verdediging gehaald werd en dat bleek een goede zet. Yousri is regelmatig aanvoerder van zijn team geweest, hij weet dus wat het is om een leiderschapstaak op zich te krijgen.

Zijn goede prestaties leverde hem een transfer op naar SC Buitenveldert en daarna naar WV-HEDW. Die laatste gaat hij nu verlaten voor een Amerikaans avontuur.

Dit avontuur zal plaatsvinden middenin Chicago, waar de campus van North Park University ligt. Een van de grootste Amerikaanse steden met 2.7 miljoen inwoners. North Park University telt iets meer 2.800 studenten. De Vikings komen uit in de CCIW, College Conference of Illinois & Wisconsin. Ze eindigen de laatste jaren vaak bovenaan de Conference. Met Yousri als defensieve versterking zullen ze ook komend seizoen weer mikken op het kampioenschap. Om dat doel te bereiken zal North Park het op moeten nemen tegen een aantal andere sterke scholen, waar na de zomer een ander talent van ons naartoe gaat… daarover later meer.

De Vikings spelen hun wedstrijden in het Holmgren Athletic Complex, waar plek is voor ruim 3.000 fans.

 

Wij wensen Yousri veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.