Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Tim Zijdel gaat de Sterling Warriors versterken!

Tim Zijdel gaat de Sterling Warriors versterken!

Tim Zijdel gaat na de zomer naar Sterling College. Hij gaat voetballen en studeren in Sterling, Kansas.

Tim begon op zijn 5e met voetballen. Vanaf de onder 9 ging hij in de goal staan, daar is hij nooit meer uit gekomen. Tim werd in de jeugd geselecteerd voor extra keeperstrainingen met keepers uit verschillende BVO jeugdopleidingen.

In 2018 maakte Tim een transfer naar Longa’30. Een jaar later vertrok hij naar SV Grol. Hier werd hij in de onder 16 verkozen tot aanvoerder. Datzelfde seizoen werd Tim bij SV Grol kampioen. Dit seizoen gaf hij ook nog eens 6 assists, wat ontzettend veel is voor een keeper. Met Tim zijn trap is het niet gek dat hij zoveel assits geeft. Hier gaan ze bij Sterling College nog veel plezier aan beleven.

Tim gaat dus keepen voor de Sterling Warriors. De Warriors komen uit in de Kansas Collegiate Athletic Conference. Afgelopen seizoen eindigde Sterling als derde in de Conference. Ze incasseerden 18 goals in 17 wedstrijden en met Tim als nieuwe aanwinst moeten ze het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd indammen.

We wensen Tim alvast veel succes en natuurlijk veel plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.