Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Recap 12 april – 18 april

Deze week zijn er weer wedstrijden gespeeld in Amerika door onze talenten. De meeste competities lopen op hun eind, maar dat betekent niet dat er niets is om voor te spelen. Een aantal van onze talenten was afgelopen week actief in hun Conference Tournament. Lees hieronder alle hoogtepunten van afgelopen week!

Bianca Troost wint Conference Tournament
Bianca Troost heeft afgelopen week de finale van het Lone Star Conference Tournament gewonnen. In de finale werd #1 van het land, DBU, met 1-0 verslagen.
Het was een spannende wedstrijd, die pas in extra tijd beslist werd. Angelo State was de bovenliggende partij en heeft dus terecht het toernooi gewonnen.
Bianca viel deze wedstrijd in. Ze was een verse kracht en mede daardoor heeft Angelo State de wedstrijd gewonnen.
Gefeliciteerd Bianca!

Tess van Ommeren wint NEC Championship finale
Tess van Ommeren en Rider University hebben de finale van het NEC Championship Tournament gewonnen. Rider won de finale met 3-1 van Bryant.
Tess gaf de assist op de 3-0. Ze droeg dus ook haar steentje bij in deze belangrijke overwinning.

Maura Verleg dominant tegen Rutgers
Maura Verleg speelde met Maryland de wedstrijd tegen Rutgers. Dit duel werd met 4-2 gewonnen. Maura was bij twee van de vier doelpunten betrokken. Ze gaf een assist op de 1-1 en scoorde zelf de 3-1.

Amber Hofenk versus Isis Vrolijks
Dit weekend stonden de teams van Amber en Isis, Bellarmine en Longwood tegenover elkaar. Het werd uiteindelijk een doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in 1-8 in het voordeel van Longwood. Isis gaf deze wedstrijd twee assists en toonde opnieuw haar waarde.

Charlie van Oirschot en Julie Kouijzer versus Meike Lanckohr
Louisville speelde deze week tegen het fieldhockey team van Wake Forest. Voor ons het onderlinge duel tussen Charlie en Julie tegen Meike. De wedstrijd eindigde in een 4-1 overwinning voor Louisville. Charlie gaf de assist op de 3-1 die werd gescoord door Julie. Een Nederlandse link dus.

Quinten Helmer in de finale tegen Penn State
Zoals aangekondigd op onze instagram stories, speelde Quinten zaterdag 17 april de finale in het Big Ten Tournament tegen Penn State. Het was een spannend duel tussen de nummer 3 en 14 van het land.
Het duel eindigde in 1-1 en ging door naar strafschoppen. Uiteindelijk kwamen Quinten en Indiana winnend uit de strijd en kroonde zichzelf tot Big Ten Champions.
Gefeliciteerd Quinten!

Puk belangrijk tegen Towson
Puk Thewessen speelde met Drexel de wedstrijd tegen Towson. Het duel eindigde in een nipte 1-0 overwinning voor Drexel. Puk gaf de assist op de game-winning goal en was hiermee van ongekende waarde.
Dit was een goede generale repetitie voor het Conference Tournament want Puk en Drexel op 22 april zullen gaan spelen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.