Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Puk Rous versterkt het hockeyteam van East Stroudsburg University!

Puk Rous versterkt het hockeyteam van East Stroudsburg University!

East Stroudsburg University versterkt hun hockeyteam met de komst van Puk Rous. Deze zomer zal Puk haar middelbare school afronden waarna ze klaar is voor vertrek naar de Verenigde Staten waar ze een studie zal gaan volgen aan East Stroudsburg University.

Als klein meisje begon Puk op 6-jarige leeftijd met hockeyen bij MHC Bennebroek. Hier heeft ze ook de jeugdopleiding doorlopen en speelde daarbij in de hoogste teams van haar leeftijdsklasse. In het O16 team werd ze zelfs kampioen in de competitie. Hierna mocht ze regelmatig meedoen met het O18 team van de club en maakte ze al haar debuut bij het eerste team van de senioren, ondanks dat ze nog maar 17 jaar was. Puk kan ook goed de leiding nemen en weet hoe ze anderen aanstuurt aangezien ze aanvoerder van het O18 team was in het seizoen 2019-2020. Vanaf dit seizoen behoort ze officieel tot de selectie van het eerste van MHC Bennebroek, wat in de tweede klasse uitkomt. Na de zomer zal ze de club uit Noord-Holland verlaten om een opleiding te starten in Amerika aan East Stroudsburg University uit Pennsylvania.

De East Stroudsburg University staat bekend als een school met veel sportieve mensen. De kleuren waarin de school speelt zijn rood en zwart. De bijnaam van de sportteams van de school is de Warriors, ze komen uit in de Pennsylvania State Athletic Conference. Puk is niet de enige Nederlander in het team, want ook Yincx Borgart, Giulia van der Werff, Jady van Gils en Celeste Veenstra zullen volgend seizoen spelen voor de Warriors.

Heel veel plezier en succes, Puk!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.