Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Merville Vloo vertrekt naar Alabama, Amerika!

Merville Vloo vertrekt naar Alabama, Amerika!

Merville Vloo gaat in de zomer naar Amerika. Hier gaat ze sport en studie combineren aan de University of Mobile. Merville gaat het vrouwen voetbalteam versterken van de University of Mobile Rams!

Merville begon op achtjarige leeftijd met voetballen bij V.V. GKC, na twee jaar maakte ze de overstap naar het jongens O11 team van SV Borger. In het jongens O13 team, werd ze aanvoerder gemaakt. Tijdens haar tijd bij SV Borger, werd Merville geselecteerd voor het regionale voetbalteam door de KNVB.

Toen Merville 16 was, maakte ze indruk tijdens selectietrainingen en sloot ze zich aan bij het O17 team van SV Meppen in de Bundesliga. Gedurende haar eerste seizoen maakte ze haar debuut in de Bundesliga, het hoogste professionele niveau in Duitsland.

Merville is een all-round voetbalster die op veel plekken ingezet kan worden. Haar favoriete positie is rechtermiddenvelder. Tactisch is ze sterk en daarnaast is ze creatief in het veld. Je krijgt Merville niet zomaar van de bal, ze staat sterk in haar voetbalschoenen!

Merville gaat in de SSAC conference strijden voor de titel! Teams als Dalton State College en Blue Mountain College.
De Rams spelen op het voetbalveld wat binnen de University of Mobiel bekend staat als ‘The Jungle’. Merville gaat er alles aan doen om hier haar beste spel te laten zien. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Veel plezier Merville en zet hem op!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.