Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Marit Schelstraete gaat spelen bij Western Nebraska Community College

Marit Schelstraete gaat spelen bij Western Nebraska Community College

De zestienjarige Marit Schelstraete gaat het middenveld versterken van Western Nebraska Community College. Western Nebraska eindigde afgelopen seizoen in de middenmoot van de competitie.

Marit begon op haar elfde met voetballen bij haar lokale club RCS onder 13. Voordat Marit begon met voetballen speelde ze hockey maar besloot uiteindelijk toch volledig voor het voetballen te gaan. Toen Marit in de onder 15 kwam werd ze aanvoerder van het team. Ook mocht ze al enkele wedstrijden meedoen met het eerste elftal van RCS. Na een paar goede seizoenen achter de rug gehad te hebben bij RCS maakt Marit in het seizoen 2022-2023 de overstap naar Zeelandia Middelburg. Ze maakte de overstap omdat de onder 17 van Zeelandia hoger speelde dan haar team bij RCS. In het seizoen wat hierop volgde ging ze spelen voor de onder 20. Dit team komt uit in de hoogste klasse voor vrouwenteams onder 20.  Ook hier deed Marit het erg goed waardoor ze haar debuut mocht maken in het eerste van Zeelandia.

Marit is een optimistisch, intelligent en heeft een goed empathisch vermogen. Deze kwaliteiten gebruikt ze binnen maar ook buiten het veld. Vooral in haar tijd als aanvoerder kwamen deze kwaliteiten goed van pas.

Wij hopen dat Marit al deze kwaliteiten ook kan laten zien bij Western Nebraska Community College en wensen haar veel succes met deze mooie overstap!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.