Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lotte Bovij transfereert van Iona College naar University of Charleston

Lotte Bovij transfereert van Iona College naar University of Charleston

Na een seizoen bij Iona College, gaat Lotte Bovij sport en studie combineren aan de University of Charleston. Een school met een goed academisch én sportief programma!

 

De universiteit bevindt zich in Charleston, West Virginia, waar net iets meer dan 2.000 studenten studeren. Één daarvan is Steyn van Ark, die afgelopen seizoen met het Men’s Soccer Team National Champion is geworden. Het sportieve niveau is dus zeker aanwezig op Lotte’s nieuwe school!
De faciliteiten liegen er ook niet om… Zoals te zien is op foto hieronder, liggen de faciliteiten er prima bij en omgeven door mooie natuur.

 

Lotte komt in het Women’s Soccer Team terecht waar Yvonne Ploeg assistent trainer is van het team. Yvonne heeft in Nederland op hoog niveau gespeeld ( SC Heerenveen ) en ook speelde zij voor Lindsey Wilson College in Kentucky. Zo kleurt het vrouwenteam van University of Charleston toch een beetje oranje met Lotte en Yvonne in de gelederen.

 

Afgelopen seizoen speelde het team van Head Coach Todd Giuduid na de regular season nog een wedstrijd om het MEC Championship, waar helaas van West Virginia Wesleyan College werd verloren. In de regular season wisten de ‘Golden Eagles’ één keer te winnen van West Virginia Wesleyan College en ook één keer wisten zij niet de overwinning te boeken.

Wij wensen Lotte veel succes in West Virginia bij haar nieuwe school! Blijf Lotte volgen via Instagram @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.