Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lotje Schulpen gaat hockeyen en studeren in Amerika!

Lotje Schulpen gaat hockeyen en studeren in Amerika!

Lotje Schulpen gaat het avontuur aan in Amerika. Ze gaat hier sport en studie combineren aan Newberry College. Ze zal haar best gaan doen tijdens de lessen en ook op het hockeyveld!

Lotje begon op vijfjarige leeftijd met hockeyen bij MHC Woerden. Hier heeft ze altijd in de eerste teams van de club gespeeld. Toen ze in het O16 team zat, werd ze al gevraagd om mee te trainen met het O18 team. Naast dat ze zelf hockeyt, heeft ze ook verschillende jeugdteams gecoacht.

Verdedigend staat ze haar vrouwtje, maar ook op het middenveld is Lotje inzetbaar. Keuzes maken in het veld, kan je gerust aan haar overlaten. Daarnaast heeft ze een goede techniek en balcontrole. Ze zal dus zeker een versterking zijn voor het hockeyteam van Newberry College.

Lotje zal in haar tijd in Amerika ook Nederlanders tegenkomen op het hockeyveld. Ze zal spelen tegen Isabella en Annemijn, zij vertegenwoordigen de Limestone University. Het zullen spannende potjes worden, waar wij erg benieuwd naar zijn!

 

Lotje, veel plezier en succes toegewenst!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.