Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent kijkt uit naar women’s soccer showcase!

KingsTalent kijkt uit naar women’s soccer showcase!

In samenwerking met Sport Scholarships organiseert KingsTalent aankomend weekend een vrouwenvoetbal showcase in Dusseldorf, Duitsland. Op 8 en 9 februari reizen er 25 Amerikaanse scholen af naar het Arena-Sportpark waar de talenten van beide organisaties het tegen elkaar opnemen, met het doel het bemachtigen van een sportbeurs in Amerika. Onder de aanwezige scholen bevinden zich een aantal topprogramma’s uit Amerika, zoals Wake Forest, University of South Alabama, Carson-Newman University, Creighton, Akron, Butler, Maine en Fairleigh Dickinson. Een volledig overzicht van de aanwezige scholen vindt u onder aan deze pagina.

Sport Scholarships en KingsTalent behoren beide tot de Alliance, een samenwerking tussen een aantal grote Europese recruitment agencies waarin onder andere het opzetten van een showcase tour een belangrijk thema is. Dankzij de Alliance kunnen coaches nu in één week drie showcases bezoeken in Spanje, Scandinavië en Duitsland. Ook bij het mannenvoetbal werd dit jaar voor het eerst een showcase tour gepresenteerd door de Alliance, tot groot genoegen van de coaches, die hiermee meer spelers kunnen zien en aanzienlijk minder vluchten hoeven te boeken om de showcases bij te wonen.

Bezoekers zijn van harte welkom om het event te bezoeken. Op zaterdag starten de eerste wedstrijden om drie uur en op zondag rolt de bal vanaf half elf.

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.