Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Karlijn Keuters gaat naar Emory and Henry College!

Karlijn Keuters gaat naar Emory and Henry College!

Karlijn Keuters vertrekt na de zomer van 2021 naar Amerika. Ze gaat voetballen en studeren aan Emory and Henry College.

Karlijn begon relatief laat met voetballen, op haar 10e namelijk. Dit deed ze bij HVV RAS. Na een jaar vertrok Karlijn al naar SV Die Haghe. Met de onder-15 van SV Die Haghe won Karlijn onder andere het kampioenschap en de Haaglanden Cup.

Na SV Die Haghe vertrok Karlijn naar ADO Den Haag. Hier werd ze opnieuw kampioen en won ze ook de Haaglanden Cup. In de jeugd van ADO speelde Karlijn een aantal internationale wedstrijden, zoals tegen de onder-15 van Arsenal. Deze wedstrijd wist Karlijn met haar team eenvoudig met 5-1 te winnen. Na ADO kwam Karlijn bij Spartaan’20 terecht, hier kende ze een goed seizoen en vertrok een jaar later naar DSVP. Nu gaat de middenvelder spelen voor E&H College.

Emory and Henry College komt uit in de Old Dominion Athletic Conference. De Wasps, zoals de bijnaam van het team luidt, spelen hun wedstrijden in het Fred Selfe Stadium at Nicewonder Field. Een mooi complex waar Karlijn de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Vanaf het seizoen 2022-2023 spelen de Wasps in de South Atlantic Conference. Aankomend jaar zal dus hun laatste seizoen worden in de huidige conference.
Haar nieuwe coach is Lisa Buckley. Lisa heeft een zeer goede reputatie als coach, want vanaf 2017 tot en met 2019 wist ze al haar wedstrijden te winnen als coach bij Milligan University! Ze heeft meer dan 100 wedstrijden gewonnen in haar tijd bij Milligan en werd uitgeroepen tot 2010 AAC Coach of the Year.

De school telt 1.300 leerlingen die opgedeeld zijn in klassen van ongeveer 14 studenten per klas. Bij E&H staat persoonlijke begeleiding dus voorop. Hierdoor krijgt Karlijn de kans om niet alleen binnen het veld te presteren, maar ook buiten het veld.

 

Wij wensen haar veel plezier en succes in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.