Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Kamiel Sauer op weg naar Eureka College!

Kamiel Sauer op weg naar Eureka College!

Na de zomer versterkt Eureka College zich met de komst van Kamiel Sauer uit Haarlem. De 18-jarige middenvelder mag aansluiten bij het voetbalteam en zal een studie gaan volgen aan de school uit Illinois. Hij is deze zomer geslaagd voor zijn havo diploma en is klaar voor de volgende uitdaging in Amerika.

 

Toen hij net kon lopen startte Kamiel al met voetballen. Hij was pas 3 jaar oud toen hij zich aanmeldde bij DSS Haarlem om daar te gaan spelen. Niet veel later werd besloten om over te stappen naar FC Haarlem Kennemerland. Hier heeft hij dan ook de jeugd doorlopen en was altijd een vaste kracht in het hoogste team van zijn leeftijdscategorie. Vaak werd hij zelfs vroegtijdig overgeplaatst naar een hogere leeftijdscategorie omdat hij het niveau goed bleek aan te kunnen. Zo speelt hij ook dit seizoen al vanaf het begin, toen hij slechts 17 jaar oud was in het O19 team, waar hij in 14 wedstrijden goed was voor 11 doelpunten en 14 assists. Nu is hij klaar voor een buitenlands avontuurtje en die heeft hij gevonden in Eureka.

 

De sportteams van Eureka College hebben de bijnaam Red Devils. Ze spelen in de St. Louis Intercollegiate Athletic Conference op D3 niveau. Het grootste deel van het voetbalteam waarin Kamiel na de zomer zal spelen is Amerikaans maar er speelt ook één Spanjaard. Een leuk feitje is dat Ronald Reagan een bekende alumni van de school is. Hij was de 40e president van de Verenigde Staten.

 

Zet hem op Kamiel, heel veel plezier en succes gewenst!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.