Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Julia van Berkel versterkt het hockeyteam van Converse College!

Julia van Berkel versterkt het hockeyteam van Converse College!

In de zomer van 2021 vertrekt Julia naar Amerika. In Spartanburg, Zuid-Carolina gaat ze sport en studie combineren aan Converse College. Ze zal zowel in de schoolbanken als op het hockeyveld erg haar best gaan doen!

Julia hockeyt al een heel tijdje, namelijk vanaf de leeftijd van vier jaar. Ze is begonnen bij AHC IJburg, Amsterdam. Hier heeft ze altijd in het hoogste selectieteam gespeeld van de jeugd. Naast haar hockeytalenten beschikt ze ook skills over sporten zoals judo, zwemmen, snowboarden, ballet en zeilen. Julia zal zich in Amerika toch gaan richting op hockey.

Julia is een verdediger, die het liefst centraal speelt. Ze valt op door haar verdedigende krachten en het zien van ruimtes op het veld. Haar passes zijn ontzettend sterk en daarnaast heeft ze een goed techniek en balcontrole. Julia heeft een belangrijke rol bij de verdedigende én aanvallende strafcorner.

Het hockeyteam van Converse College wordt niet alleen versterkt door Julia, maar ook door KingsTalent Student-Athlete Lotte Kanters. Zij zullen beiden na deze zomer hun debuut gaan maken. En daar houdt het nog niet op want, het hockeyteam bestaat namelijk al uit verschillende Nederlandse hockeysters. Ook een bekende van KingsTalent, namelijk Julia Matthijssen! Wij weten zeker dat de Nederlandse dames een toppresentatie neer gaan zetten!

 

Julia, heel veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.