Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jarrin Kerkhoff gaat naar Kansas, Amerika!

Jarrin Kerkhoff gaat naar Kansas, Amerika!

Deze zomer zal Jarrin Kerkhoff op avontuur gaan in Amerika. Aan de andere kant van de oceaan zal hij aan de University of Ottawa in Kansas een studie gaan volgen en daarnaast zal hij zijn school vertegenwoordigen door te spelen in het voetbalteam van de school.

Op 5-jarige leeftijd begon Jarrin zijn voetbal loopbaan bij Victoria uit Loosdrecht. Hier speelde hij in de hoogste teams en deed hij mee aan verschillende jeugdtoernooien waarbij hij tegen de opleidingsteams van onder andere AJAX, Feyenoord en Heerenveen speelde. In het O13-1 team werd hij gescout door FC Utrecht om te komen meetrainen maar keerde niet veel later terug bij Victoria. Hij werd in zijn jeugd meerdere keren kampioen met de club uit Loosdrecht. Daarnaast mocht hij vroegtijdig meespelen met het tweede elftal van de club en werd hiermee ook kampioen in het seizoen 2019-2020. Momenteel speelt Jarrin in de O23-1 waarmee ze ongeslagen waren totdat het seizoen werd stopgezet vanwege COVID-19. Jarrin is een hardwerkende speler die op meerdere posities inzetbaar is. Hij kan centraal spelen in de verdediging, op het middenveld of in de aanval maar zijn favoriete positie is als verdedigende middenvelder. Naast zijn voetballende kwaliteiten is Jarrin een echte leider op het veld die zijn medespelers goed weet aan te sturen.

De University of Ottawa is een mooie school in de plaats Ottawa in Kansas, niet te verwarren met de gelijknamige hoofdstad van Canada. De school heeft een goed sportief programma met 13 mannenteams en 14 vrouwenteams. Een van de mannenteams is het voetbalteam van de school waar Jarrin zal gaan aansluiten. De school is aangesloten bij de NAIA en komt uit in de Kansas Collegiate Athletic Conference (KCAC). De sportteams van de University of Ottawa staan bekend als de Braves.

Wij wensen Jarrin heel veel plezier en succes in de States!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.