Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isabella Vos vertrekt naar Limestone University!

Isabella Vos vertrekt naar Limestone University!

In de zomer van 2021 vertrekt Isabella Vos naar Amerika. Hier zal ze haar sport hockey en studie gaan combineren aan de Limestone University in Gaffney, South Carolina.

Isabella is begonnen met hockey op 6jarige leeftijd bij MHC Loenen. Hier heeft ze in de hoogste teams gespeeld op het hoogste nationale jeugdniveau. Daarnaast was ze aanvoerder in het O14 team. Ook is ze al jaren actief als jeugdcoach bij MHC Loenen. Ze is niet de enige KingsTalent Student-Athlete die de stap naar Limestone University maakt. Annemijn Winters zal deze zomer ook haar overstap maken naar Amerika.

Isabella is een geboren aanvaller, die op verschillende posities kan spelen. Wanneer ze rechts voorin staat, is ze op haar best. Ze motiveert haar teamgenoten en heeft een goede actie in huis. Isabella heeft ook een belangrijke rol in de aanvallende strafcorner. Ook weet ze elk seizoen meerdere assists te geven.

Limestone University is een universiteit gelegen in Gaffney, South Carolina. Het hockeyteam van Limestone University komt uit in de South Atlantic Conference. De universiteit is opgericht in 1845.

Wij wensen Isabella heel veel plezier en succes toe met haar avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.